L´Hospitalari: Aquell qui s´entrega des de l´amor

Ser hospitalari és formar part de la nostra família. Cada membre de la nostra família té un sentit identitari únic, el motiu que ens mou a donar-nos  als altres és diferent en cada membre. Som persones de moltes edats, hi ha qui és més gran i acompanya amb l’experiència , aportant idees i donant solucions. Altres són adults, els agrada ajudar des de la senzillesa i l’entrega aprenent dels que porten més anys, descobrint en els altres, l’entrega voluntària. Altres hospitalaris acaben d’incorporar-se perquè són joves o ens acaben de conèixer, no es cansen d’acompanyar i aprendre. També hi ha alguns que són especialistes, que ja dediquen el seu dia a dia a cuidar gent amb necessitats, d’ells aprenem molt, i ens ajuden en moments complicats. Cada hospitalari ajuda des de les seves possibilitats i la seva experiència.

Si vols ser hospitalari només has de tenir ganes d’ajudar des de l’amor, entendre que més enllà d’ajudar busquem ser en l’altre.

Amb nosaltres descobriràs que es pot viure des d’una perspectiva diferent, t’oferim la possibilitat de viure ajudant a aquelles persones que necessiten la nostra ajuda, junts realitzem un camí compartit, on no ens podem tancar en nosaltres mateixos, ens hem d’aixecar a ajudar als altres, estimant descobrirem el veritable sentit  de viure en plenitud.

Junts aprendrem a estimar!