Pelegrinatge

Proper pelegrinatge
22 al 26 de setembre

A l’any L’Hospitalitat de La Mare de Déu de Lourdes de Barcelona, Sant Feliu de Ll. i Terrassa t’anima a pelegrinar a Lourdes del 25 al 29 de  juny  i/o del 24 al 28 de setembre  acompanyant persones malaltes i/o discapacitades. 
L’entitat realitza dos pelegrinatges a l’any, un al juny i un altre al setembre, amb aproximadament 700 persones. Si t’animes a acompanyar-nos descobriràs Lourdes, des d’una perspectiva diferent, la possibilitat de viure i compartir el dia a dia amb persones que no es poden valdre per si mateixes i que necessiten la teva ajuda. Junts realitzem un pelegrinatge compartit, on cal obrir-se als altres, compartir-ho i ajudar en tot. Estimant descobrim el veritable sentit de viure en plenitud. 
Aquest caminar junts sempre el fem acompanyats d’un bisbe i diferents mossens que ens ajuden a unir el servir, l’acompanyar i el compartir amb la pregària: pregar a la Gruta sentint que Maria et mira, resar el rosari a la processó de les torxes, participar a Missa Internacional, estant sempre acompanyat d’aquells que et necessiten. 
Es una vivència impressionant on Maria ens demana que ens donem a qui ens necessita, i que fem de l’estimació l’estendard de la nostra fe. 
Tot això, convertirà el teu pelegrinatge en una experiència vital,  única i increïble, i per això et diem: “anima’t i acompanya‘ns”!

Persones malaltes i / o amb discapacitat

Són ells els protagonistes del pelegrinatge. Són uns dies per compartir, conèixer, parlar i aprendre de les nostres pròpies limitacions.

Pelegrins

Són persones que sense estar en una situació de dependència o malaltia desitgen pelegrinar a Lourdes. Per a ells és un moment fort d'obertura a l'Esperit de pregària i trobada. Acompanyats per voluntaris i sacerdots participen amb el seu propi ritme en les activitats de tot el pelegrinatge.

Hospitalaris

Presten un servei als qui ho necessiten: des les cures mèdiques, d'infermeria o farmacèutics, l'orientació espiritual dels sacerdots, la cura diària.

Preparació del pelegrinatge

JORNADA DE FORMACIÓ- dissabte 13 de juny de 2020

Programa d'actes i tarifes

Programa d'actes i Quadre de tarifes i preus de la participació en el pelegrinatge.

Normes bàsiques

Pel bon funcionament del pelegrinatge cal conèixer, acceptar una sèrie de normes que tots hem de complir.