Pelegrinar com persona malalta i/o amb discapacitat

Persona malalta i/o discapacitada:l´ànima de l´hospitalitat

 L’objectiu de les activitats que realitzem  van dirigides a acompanyar  aquelles persones, que degut a una malaltia o a una discapacitat, necessiten ajuda en el seu dia a dia. El nostre objectiu és crear una relació d’amistat, una relació de tu a tu, junts aconseguim  que l’impediment físic o la malaltia no sigui una dificultat per conviure.

L’Hospitalitat disposa de personal preparat metges, infermeres, auxiliars d’ infermeria, fisioterepeutes… que amb la seva entrega voluntària asseguren un servei professional.

Si ens acompanyes des de la dificultat et trobaràs amb una família amb ganes d’entrega, amb ganes que siguis un més. Descobriràs joves que volen conèixer, parlar, compartir, aprendre de les teves limitacions, coneixeràs hospitalaris que t’ajudaran en el dia a dia. Volem compartiu amb vosaltres la vostra alegria.

Els hospitalaris sabem que vosaltres ens feu créixer, volem conèixer de l’experiència, de la dificultat, sabem que les vostres limitacions queden superades per l’amor i l’alegria del cor. Amb vosaltres descobrirem que la vida de veritat és descobrir la grandesa de                   l’ entrega en l’ altre. Els petits moments que viurem junts són molt més importants que les coses superficials. De vosaltres aprenem a valorar les petites coses, els petits progressos com a únics. Ser en l’altre és una escola autèntica d’ aprenentatge de vida.

Res és més important que aprendre a estimar. I és al vostre costat  que aprenem a estimar. Al vostre  costat aprenem el veritable sentit de viure.

Lourdes també és un aprenentatge de fe, junts hi anem a oferir a Maria  allò que som, les nostres preocupacions, les nostres dificultats. Creiem en la immensitat del seu amor, a la gruta ens  sentim  estimats, sentim que no estem sols trobem l’escalf de la seva mirada i el seu recolliment, allà agafem energia renovadora, per poder afrontar la vida. 

Per nosaltres, vosaltres sou el nostre tresor, necessitem que ens acompanyeu, volem que formeu part de la nostra família.