*Visita de l’Hospitalitat de Lourdes al Santuari de Lourdes (setembre 2020)*
 
 
Us informem que els propers dies 24 a 27 de setembre, els membres de la Junta directiva de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Barcelona, St. Feliu LL. i Terrassa, acompanyats d’un grup de 30 hospitalaris, anirem al Santuari de Lourdes com a testimoniatge del pelegrinatge habitual de setembre, que enguany no hem pogut portar a terme per raons sanitàries.
Com podreu seguir per les xarxes socials, serem presents en els diferents actes del Santuari, en representació de tota la nostra família hospitalària.
Seran unes jornades de reflexió i pregària a Maria, per donar gràcies de l’acompanyament que ens ha fet durant el confinament. També ens adreçarem a la Verge per demanar-li que ens ajudi a superar aquesta pandèmia que ha impedit que poguéssim pelegrinar com cada any.
Us preguem humilment que ens acompanyeu virtualment a través dels mitjans habituals que tenim, a més del nou Canal Youtube que hem creat, per facilitar-vos el seguiment.
Junts, uns des de Lourdes i els altres des de les vostres llars, encendrem una petita flama que il•luminarà els nostres cors.
Us adjuntem els diferents canals on ens podreu anar seguint (gravat o en directe):
Instagram: hospi_bcn_stfeliu_terrassa.
Facebook: Hospitalitat De La Mare De Déu De Lourdes.
(aquí és on ho podreu veure en directe, mentre que en els altres canals, ho passarem gravat)
Adjunt trobareu el programa i l’horari de les activitats que portarem a terme al Santuari de Lourdes.
Una abraçada a tots

Marta Ventura

 
 

Carta del nostre consiliari convidant a seguir el pelegrinatge per les xarxes socials

Benvolguts hospitalaris de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Barcelona, Sant Feliu Ll. i Terrassa, malalts i persones amb discapacitats que participeu en els pelegrinatges que organitzem anualment a Lourdes.

Tots estem passant per una situació difícil a conseqüència de la pandèmia del coronavirus: familiars i coneguts malalts (i potser també algun decès), confinaments, mascaretes, limitacions de mobilitat, distància de seguretat, etc.

El mes de juny vam haver d´anul.lar el primer pelegrinatge que fem cada any a Lourdes per la situació sanitària, encara que vam organitzar un pelegrinatge virtual, del qual molts de vosaltres vau poder participar a través del Whattsapp que vàrem habilitar.

Ara, en el mes de setembre teníem el segon pelegrinatge que també s´ha hagut d’anul.lar per la situació sanitària. No obstant, alguns membres de la Junta, hospitalaris i sanitaris de l’Hospitalitat anirem a Lourdes del dijous 24 de setembre al diumenge 27 per fer un testimoniatge de la nostra Hospitalitat a Lourdes. Allà, farem les misses que hauríem fet normalment (en especial la nostra missa a la Gruta), així com participarem a la processó de les Torxes, a la processó/adoració del Santíssim i farem addicionalment un Via Crucis i una vetlla de pregària. Alguns d’aquests actes es transmetran a través de la televisió de Lourdes (missa a la Gruta) mentre que els altres, es transmetran per mitjà de les xarxes socials que també habilitarem.

A tots els qui estareu a casa, us convidem a acompanyar-nos virtualment a aquesta trobada amb Déu i amb la nostra estimada Verge en el seu santuari a través d´aquests mitjans virtuals abans esmentats. 

Serà una manera de mantenir el contacte tota la família hospitalària, de no perdre l’esperit que ens uneix a tots en el nostre amor a Maria, i als malalts i persones discapacitades.

Mn. Lluís Ramis Juan

Consiliari de l´Hospitalitat.