Benvolguts amics,
Com us varem comunicar al mes d’abril, seguim vivint la crisis sanitaria i social més important de les últimes decades que segueix afectant a la gran majoria de pa”isos del món. 1 encara que el confinament de la gent al nostre país ha acabat, segueixen sortint rebrots i al setembre s’espera un possible retorno més contagis del Covid-19. Sabem que el Santuari de la Mare de Déu de Lourdes ha obert les seves portes pero no preveu l’assistencia deis grans pelegrinatges
acompanyant persones malaltes i/o discapacitades, acceptant actualment només !’entrada de  peregrins individuals o en petit grups. També 1′ Accueil ens ha transmes que aquest any veu difícil acollir a persones malaltes i/o amb discapacitat amb totes les garanties possibles.

Per aquests motius, la Junta de I’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa, després d’haver informat als nostres benvolguts Mons. Omella (Arquebisbe de Barcelona), Mons. Cortés (Bisbe de Sant Feliu) i Mons. Saiz-Meneses (Bisbe de Terrassa), es veu amb l’obligació d’adoptar la trista decisió d’ANUL.LAR TAMBE EL PELEGRINATGE AL SANTUARI DE LOURDES PREVIST DEL OlA 24 A 28 DE SETEMBRE. Com en el cas del pelegrinatge de juny, ha estat una decisió complicada, pero seguim creient que no tenim més remei que prendre-la per responsabilitat i coherencia amb el que esta passant.

En tot cas, us informem que la Junta de I’Hospltalitat estara present aquells dies al Santuari de Lourdes per tal d’asslstlr als actes principals que hauriem fet durant el pelegrlnatge i poder transmetre’ls virtualment a través de les xarxes socials, per mantenir la il-lusió del pelegrinatge que no hem pogut fer amb malalts i/o persones amb discapacitat. Us convidem a tots els que vulgueu acompanyar-nos aquells dies, a trabar-nos directament a lourdes i alla compartir aquesta vivencia.

Esperem de tot cor que compartiu aquesta decisió i esperem poder tornar a la normalitat el més aviat possible. More de Déu de Lourdes, pregueu per nosaltres.

More de Déu de Lourdes, pregueu per nosoltres.
More de Déu de Lourdes, pregueu per nosoltres.
Santa Bernadette, pregueu per nosaltres.