Pelegrinar com pelegrí

EL PELEGRÍ

Ser pelegrí és compartir amb tota l’Hospitalitat totes les activitats que fem. Hi ha moltes persones que degut a dificultats físiques queden aïllades, necessiten algú que estigui al seu costat o que conversi amb ells per compartir experiències.

Si vens com a pelegrí descobriràs Lourdes des d’una perspectiva d’amistat, junts participarem en  tots els actes, celebrarem junts l’ Eucaristia als peus de la Mare de Déu, a la Gruta. Resarem el Rosari a la Processó de les torxes, sempre estem acompanyant i som acompanyats, vivim molts moments  compartits que t’aproparan a Maria. Ella és el centre del nostre pelegrinatge. Ella és la que ens apropa a Jesús, la que ens ensenya a estimar des de la humilitat, des de l’entrega, la que ens convida a ser en els germans que ens necessiten.

Tot el nostre pelegrinatge és un encontre de Fe, sempre ens acompanya un Bisbe i diferents mossens que seguint les indicacions que cada any proposa el santuari, ens ajuden en el creixement espiritual, i a aprofundir en la nostra vida cristiana.

Lourdes és en una vall molt formosa del Pirineu Francès, la integració entre l’arquitectura, el paisatge i la natura creen un marc visual que convida a l’oració i al recolliment.  Els pelegrins descobreixen racons i espais entranyables.

ANIMA´T I ACOMPANYA´NS!